Tom

Tom

Afgestudeerd in ASO in 1998

Het is al eventjes geleden dat ik het TKO verliet, dat was in 1998, we zaten toen nog in dat kleine gebouwtje aan de Hanswijkstraat.

Ik heb er heel goede herinneringen aan, met een aantal medecursisten van toen ben ik nog steeds bevriend.  
De begeleiding die we kregen was echt top, het was een beetje rumoerige tijd in mijn leven en ik heb altijd wel het gevoel gehad dat de docenten oprecht met me begaan waren.  Ik had bovendien enorme faalangst en was als de dood voor de Middenjury, ze hebben zo het een en ander met me beleefd daar.  Het onderwijs aan het TKO was altijd op hoog niveau, dus je ging in elk geval niet onvoorbereid naar Brussel en ook in mijn huidige studie heb ik er nog steeds baat bij.

In 2002 heb ik België verlaten en heb ik 7 jaar in Duitsland als gids gewerkt. Daarna ben ik naar Amsterdam verhuisd en waar ik al meer dan 8 jaar bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen werk als Management Assistant/Event Manager. Ik krijg de hele wereld op bezoek en reis ook zelf veel.  In 2016 ben ik twee maanden aan het werk geweest in de Nicaraguaanse jungle. 

Ik studeer Theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede en ben Ouderling in een Surinaamse Lutherse Kerk in de Amsterdamse Bijlmer en dat is meteen ook mijn stageplek.  Mijn eerste dienst als voorganger is net achter de rug.

En ja, ik verveel me nog steeds heel snel, dus ik ga al drie jaar naar de Turkse les bij Vertaalbureau Kiziltepe, ik zit nu in het 3e jaar.